Monori börzék!

2019. 01. 22.

www.mgksz.hu

Monori börzék, időpontok!

Március 10.

Április 14.

Május 12.

Június  9.

Augusztus 11.

Szeptember  8.

Október 06.

 Október 27.

Tel.: 06/1-342-5538

   MGKSZ Kisállatbörze Monoron!

A Magyar Galamb- és Kisállattenyésztők Országos Szövetsége egyetlen rendezvénye sem annyira emblematikus, mint a „Monori Börze”, amely Közép-Európa legnagyobb kisállatvásáraként szinte egész Európából vonzotta hazánkba a tollas és szőrmés kedvencek rajongóit. Nem csoda, ha a korábbi, bejáratott monori helyszín 2018-as kényszerű elhagyása komoly űrt hagyott maga után. Akik követték a Taggyűlések történéseit, azoknak nem kell részletezni a börze bizonytalan jövője miatt a Szövetségben kialakult sokrétű pszichés és anyagi következményeket. Mint ismeretes, már a vezetőség váltását megelőzően megindult a lehetséges utódterület felkutatása, és nagy erőkkel folytatódott a keresés egészen a mai napig.

Örömmel tesszük közzé, hogy a börzehelyszín Monor Város Önkormányzatának segítségével folytatott kiválasztása, majd a terület használati jogának biztosítására a szerződés 2019. január 10-én megköttetett, továbbá a terület tulajdonjogának megszerzésében is előrelépés történt! A börzeterület tervezése, kialakítása kezdetét veszi. A szükséges közművek kialakítása a 2019. márciusi börzéig megoldható.

A Monori Börze továbbra is Monoron kerül megrendezésre! A korábbi években kihirdetett börze területbérleti díjak 2019-ben változatlanul érvényesek maradnak.

Az új helyszín első börzéjének pontos dátumát az Elnökség a következő ülésén határozza meg, melyet ezt követően a szövetség fórumain közzéteszünk.

Budapest, 2019. január 10.

Dr. Pintér József Zsolt

az MGKSZ elnöke